Foxy Menagerie

Toliko je povećala grudi da zbog njih pada niz stepenice, ali – želi još veće

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Otkrila je i koji je problemi muče.Foxy Menagerie (42) iz Michigana s plastičnim je operacijama započela prije šest godina jer je htjela malčice promijeniti vlastiti izgled nakon razvoda. Daily Mail prenosi da je u međuvremenu postala opsjednuta vlastitim shvaćanjem “savršenstva” da sada niti ne želi prestati sa zahvatima. Njezin je cilj izgledati poput popularnog animiranog lika Jessice Rabbit.


“Moj cilj je postići još zaobljeniju figuru pješčanog sata”, kazala je Menagerie.


Kaže i da neće prestati s povećavanjem grudi za koje se nada da će uskoro doseći 7000 ccm prije ostalih zahvata. “Do određenog sam stupnja opsjednuta operacijama – ali samo zato što mi se doista sviđa ishod. Osjećam se fantastično nakon operacije, čini me tako sretnom vidjeti novu osobu kakvom postajem”, kazala je.
Iako joj se trenutna veličina njezinih grudi sviđa, priznaje da su pojedine svakodnevne situacije postale malo izazovnije.“Najgora stvar kod ovako velikih grudi su neke glupe male stvarčice koje sam otkrila da odjednom više ne mogu raditi. Tako da, kuhanje nad štednjakom više nije dobra ideja jer se sve pretvori u Mrs. Doubtfire. Ne mogu se sagnuti pa kada obuvam cipele, moram staviti noge sa strane. Hodanje niz stepenice – često padam tako da se moram držati za ogradu da bih si spasila život”, otkriva Menagerie.Priznaje da je kao dijete bila vrlo sramežljiva, opisujući se “običnom”. “Nisam puno pričala i bila sam vrlo obična osim kada sam postala tinejdžerica i započela s modelingom. Kada sam se udala, prestala sam s modelingom i tom se poslu nisam vratila sve dok se nisam rastala prije nekoliko godina. Operacije strašno, strašno utječu na moje samopouzdanje zbog izgleda kojeg želim. Trebalo mi je puno da stignem ovdje gdje sam sada”, kazala je.Njezin je prvi posao bio u dizajnu unutarnjeg interijera gdje je nerijetko zbog izgleda bila meta neobičnih pogleda. Njoj to nije došlo kao iznenađenje jer je navikla privlačiti pozornost na dnevnoj bazi, od strane radnih kolega i prolaznika. 


Kaže da ju to ne smeta sve dok netko ne prijeđe granicu i ne postane neugodan. Dodaje da su ljudi većinom vrlo dragi i znatiželjni te da voli upoznavati različite ljude i fotografirati se s njima. “Ne krivim ih za poglede jer ovo je kao da vidite čudovište iz Loch Nessa – ne znate što ćete vidjeti, a jednom kada vidite, poželite fotografirati”, objašnjava.Iako su njezini prijatelji podržavali plastične operacije, određeni članovi njezine obitelji nisu bili toliko susretljivi. “Moja obitelj ne razumije moj izgled u potpunosti. Puno je to za tražiti od njih jer izgledam puno drugačije nego kada sam se rodila, stoga mogu razumjeti poteškoće”, objašnjava Menagerie dodajući da su joj prijatelji puni podrške. 


U razgovoru za Daily Mail je otkrila da joj je iduća na redu operacija zakazana u svibnju, ali ne na grudima već na stražnjici. “Ne znam hoću li ikada biti zadovoljna vlastitim izgledom, a za sada još nisam postavila cilj na točnu veličinu proporcija, ali definitivno želim da mi grudi stignu do 7,000 ccm”, kaže.