Neobičan slučaj

Tinejdžer sam sebe priveo policiji nakon što se napio: “Učinio je odličnu stvar”

P. N.

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Nakon što je popio koju čašicu više, tinejdžer je sam sebi pozvao policiju. Pijani je tinejdžer (18) nazvao policiju i inzistirao na tome da ga uhite. Nakon što je imao vrlo loš dan, osamnaestogodišnjak iz Arkansasa je popio čašicu previše. Poslije toga ga je uhvatila grižnja savjesti jer je pio unatoč tome što je maloljetan. Stoga je donio nešto što mu se činilo logičnom odlukom i sam sebi pozvao policiju na vrata, prenosi Yahoo. 


Policajci su mu zatim pokucali na vrata, a on je izašao s rukama u zraku. “Evo me, ići ću mirno s vama”, izjavio je pred začuđenim službenicima.


Policija mu je savjetovala da se vrati u kuću i otrijezni se, ali on je zahtijevao da ide s njima u policijsku stanicu. Policija je naposljetku popustila i privela ga. U stanici mu je izmjerena količina alkohola u krvi, koja je iznosila više od dozvoljenog za maloljetnike. 
Tinejdžer je zadržan na otriježnjenju preko noći, a policija ga tereti za maloljetničko opijanje. Narednik Jonathan Wear za Yahoo je izjavio da je mladić učinio pravu stvar.