Bizarno

Svjedoci na sudu tvrde da se muškarac pod utjecajem alkohola seksao – s ogradom

P. N.

FOTO/PxFuel

FOTO/PxFuel

David Bruce (36) negirao je optužbe za neprimjereno ponašanje u javnosti.Stariji je par kazao sudu u Škotskoj da su se iznenadili kada su ugledali muškarca koji se činio pijanim, kako skida hlače, masturbira i simulira seks sa ogradom i haubom minibusa, prenosi Dunfermline Press.


David Bruce (36) negirao je optužbe za neprimjereno ponašanje u javnosti.


George Nisbet (76) kazao je sudu da je šetao psa kada se dogodio incident nakon čega je ušao u kuću. S prozora su on i njegova supruga Kathleen (63) vidjeli muškarca koji urinira na drvenu ogradu.
“Zatim je počeo trljati svoje privatne dijelove uz ogradu. Činilo se kao da se pokušava seksati s ogradom”, kazao je Goerge. “Zatim se bacio ispred minibusa i trljao se jednako kao i s ogradom”, dodaje.


Kathleen je svjedočila da je čula nekoga kako pjeva izvan kuće i pomislila da je riječ o navijaču koji slavi pobjedu sportskog kluba. “Zatim sam čula lupanje i pogledala van. Tamo je stajao čovjek i pjevao iz sveg glasa”, kazala je.


Zatim je vidjela muškarca kako skače na haubu minibusa i pokušava se seksati s vozilom. “Izvodio je pokrete slične zabadanju i u to vrijeme su mu traperice bile spuštene. Mučio se s trapericama oko gležnjeva i zatim prišao ženi. Posrtao je i masturbirao nekoliko minuta, a zatim je pao na nečiji prilaz”, kazala je. 


Don Simpson (47) koji vozi minubus, primjetio je muškarca za kojeg se činilo da je pod utjecajem alkohola.


“Traperice su mu pale do gležnjeva. Popeo se na haubu i počeo simulirati seks. Kukovi su mu se micali naprijed – nazad”, kazao je Simpson, a prenosi Toronto Sun.


Nastavak saslušanja zakazan je za treći veljače.