Dobitak 6+1

SREĆA IM SE NASMIJEŠILA Kartaška družina osvojila na lotu više od tri milijuna kuna

P. N.

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Nisu baš bili pričljivi, vjerojatno su glasniji u svojim kartaškim raspravama nego što su bili na našoj blagajni, priopćila je Hrvatska lutrija. Tko im to može zamjeriti jer ne osvaja se ovakav iznos baš čestoKartaška družina, njih četvorica zajedno su došli na isplatu dobitka. Naime, višegodišnje druženje uz karte i dogovore oko igara na sreću Hrvatske Lutrije, okrunili su dobitkom vrijednim 3.357.478,32 kuna.


Nisu baš bili pričljivi, vjerojatno su glasniji u svojim kartaškim raspravama nego što su bili na našoj blagajni, priopćila je Hrvatska lutrija. Tko im to može zamjeriti jer ne osvaja se ovakav iznos baš često.


No, naši igrači koji su dobitak osvojili zajedno, zajedno su ga i podignuli, a vjerojatno će dio tog dobitka i zajednički potrošiti, piše u priopćenju.
Odigrali su dvije kombinacije Lota 7 za 14,00 kuna na prodajnom mjestu u Zaprešiću na Trgu mladosti pa im je to postalo najsretnije mjesto za igranje igara na sreću.


Želimo im da se još dugo zabavljaju uz svoje karte i naravno uz naše igre.


Kao što smo se već nekoliko puta uvjerili, točnije šest puta, dobitak 6+1 pokazao se kao izuzetno vrijedan od kada smo ga, u listopadu prošle godine, uveli na listu dobitaka.


Naime, da podsjetimo kako se formira – jamčeni dobitak 6+1 iznosi čak 400.000 kuna koji može samo dodatno rasti.


Naraste li Jackpot igre Loto 7 na maksimalnih 10 milijuna kuna, fond dobitaka za dobitak prve vrste prelijeva se u fond dobitaka za 6+1.


Time dobitak 6+1 ubrzano raste, a upravo tako je bilo i ovaj put kada su naši sretni igrači osvojili više od 3,35 milijuna kuna.


Jackpot Lota 7 u 22. kolu od 16.3. iznosi 10.000.000,00 kuna, a za dobitak 6+1 očekujemo iznos od 1.800.000,00 kuna.


Odigrajte i vi svoju igru i osvojite vrijedne dobitke.