Montana, SAD

SPAVA MEČKA Medo provalio u kuću i zaspao na polici ormara

Hina

foto: FLICKR/Mike Boswell

foto: FLICKR/Mike Boswell

Čini se da je životinja u kuću ušla kroz praonicu te vjerojatno zaglavila vrata. U nastojanju da iziđe iz vani medo je napravio potpuni nered, no potom se vjerojatno umorio i odlučio 'prileći'.HELENA – Vlasnici kuće u američkoj saveznoj državi Montani nemalo su se iznenadili kada su u petak po povratku kući otkrili da na polici ormara u njihovu domu spava crni medvjed.


Policajci, koji su pozvani zbog provale, kroz prozor su ugledali velikoga crnog medvjeda kako drijema na polici ormara, piše BBC.


I premda su lupali o prozorsko okno da bi ga probudili, medo je samo zijevnuo i nastavio spavati.
Čini se da je životinja u kuću ušla kroz praonicu te vjerojatno zaglavila vrata. U nastojanju da iziđe iz vani medo je napravio potpuni nered, no potom se vjerojatno umorio i odlučio ‘prileći’.


Policajci koji su ušli u kuću nisu ni najmanje impresionirali pospanog medu kojega su veterinari na koncu morali uspavati kako bi ga vratili u prirodu.


Ovaj je događaj policija iskoristila kako bi mjesno stanovništvo pozvala da zaključava vrata svojih domova jer ovo nije prvi put da medvjedi ulaze u kuće u tom području Montane.