Tajland

ŠOKANTAN VIDEO Napala voditeljicu odvijačem u prijenosu uživo

P. N.

Izvor: Youtube/Screenshot

Izvor: Youtube/ScreenshotVoditeljica Thananya Pipitwinchakarn čitala je brojeve lutrije u prijenosu uživo kada je tijekom emisije u kadar upala žena i napala voditeljicu odvijačem.


U snimci se može vidjeti kako napadačica, koja je provalila u televizijski studio kanala 5 u Phatthalungu na jugu Tajlanda, hoda ispred kamere prije nego što priđe voditeljici. Zatim mirno podigne hladno oružje i primakne ga Thananyinom vratu, prenosi LADbible.


Prema policijskom pukovniku Wichaiju Wichayanaruepolu, žena koja je identificirana samo kao Prapapan, napala je voditeljicu kako bi skrenula pozornost na spor njezine majke.
“Policija je morala uhititi osumnjičenu u TV studiju i izvesti je. Bila je vrlo glasna, vikala na policajce i borila se s policajcima kako ne bi bila smještena u policijsko vozilo. Uhićena je i pritvorena te pokrećemo postupak protiv nje˝, navodi pukovnik.


Napadačica navodno pati od psihičkih poremećaja, a tvrdi da je njena majka, koja je uhićena zbog posjedovanja marihuane, nevina.


Srećom, Thananya je izbjegla veće ozljede. ˝Mlada voditeljica u šoku je i traumatizirana, ali nije ozlijeđena˝, izjavio je pukovnik.