»One love RiS«

Sjajna plesna produkcija plesača svih generacija za deseti rođendan studija Ivone Brnelić

Ivana Kocijan

Foto Josip Čekada

Foto Josip Čekada

Najveći pljesak podrške dobili su RiSići, plesači u dobi između 3 i 6 godina, ujedno najmlađi članovi skupineSjajnom produkcijom »One love RiS« riječki plesni studio RiS dance centar Ivone Brnelić sinoć je pred mnogobrojnom oduševljenom publikom u HKD-u na Sušaku proslavio uspješnih deset godina postojanja. U nešto više od sat vremena koliko je trajala produkcija, RiSovci su začarali publiku plesnim koracima i šarolikim programom u kojem su se izmjenjivali razni plesni stilovi: hip hop, MTV, heels, fusion, jazz.


Najveći pljesak podrške dobili su RiSići, plesači u dobi između 3 i 6 godina, ujedno najmlađi članovi skupine. Poseban doživljaj bio je duo Danona Vrlića i Glorije Grulović: emocija koju su prenijeli plesom i akrobacijama bila je hipnotizirajuća. Zablistale su i Nina Bušljeta i Hana Čargonja u svojoj prvoj koreografiji, a glasni pljesak publike zaslužila je i grupa MTV žene čije su članice ovim nastupom dokazale da nikad nije kasno početi plesati i da su godine samo broj.


Foto Josip Čekada


Foto Josip Čekada

Ris dance centar koji je prije deset godina otvorila poznata riječka plesačica, koreografkinja, redateljica i bivša Miss Jugoslavije Ivona Brnelić, u kratkom je roku postao mjestom okupljanja mladih riječkih zaljubljenika u ples. RiS dance centar danas djeluje na Pehlinu, u Čavlima, Opatiji i Krku, a od listopada i u Kastvu.