Trajalo je satima

SEKS I GRAD Poznati sportski brend ispričao se zbog pornića na velikom TV ekranu iznad svoje trgovine

Hina

Foto iStock

Foto iStock

Eksplicitan sadržaj bio je »potpuno neprimjeren i uvredljiv« i »nije nešto čemu želite da su vam izložena djeca«, rekla je Tanya Lee koja je prošla pokraj dućana sa sedmogodišnjim sinomNovozelandski ogranak japanskoga sportskog branda Asics ispričao se kupcima i slučajnim prolaznicima pošto su se na velikim tv-ekranima iznad njihove najveće trgovine u Aucklandu nekoliko sati emitirali porno filmovi, iznenadivši sve one koji su u nedjelju ujutro ondje prolazili.


Pornići su na ekranima iznad trgovine prikazivani punih devet sati, točnije do nedjelje u 10 sati kada je osoblje stiglo na posao i prekinulo emitiranje, piše New Zealand Herald.


»Neki su bili šokirani, a drugi su se samo zaustavljali i gledali filmove«, rekao je zaštitar Dwayne Hinango za novozelandski list.
Eksplicitan sadržaj bio je »potpuno neprimjeren i uvredljiv« i »nije nešto čemu želite da su vam izložena djeca«, rekla je Tanya Lee koja je prošla pokraj dućana sa sedmogodišnjim sinom.


Asics Novi Zeland je na Facebooku pojasnio da je nepoznata osoba dobila pristup njihovom internom tv-programu.


»Na ekranima se pojavio neprimjeren sadržaj, zbog čega se ispričavamo svima koji su bili u prilici da ga vide«, stoji u objavi.


Tvrtka je priopćila i da je u kontaktu sa svojim dobavljačima softvera i sigurnosnih programa kako bi se zajamčilo da se ovakva situacije više ne ponovi.