Odabrale zvijezde

S ovim vodičem nećete pogriješiti: Idealan ljetni koktel prema vašem horoskopskom znaku

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Odabir koktela prema horoskopskom znaku riješit će vas nedoumice i skratiti razmišljanje o narudžbi.Sjećate li se kada ste prvi put u životu naručili neki koktel? Sjeli ste za stol s društvom, bacili oko na cjenik i od silne ponude otvorili “Google” da provjerite o čemu se radi. 


Ponekad nas oduševe kombinacije, a ponekad naletimo na neku koja se na papiru činila odličnom, a na kraju piće “i nije nešto”. 


Cosmopolitan je zato složio listu koktela prema vašem horoskopskom znaku. Osim što smanjuje razmišljanje o narudžbi dok vas konobar promatra, rješava vas i nedoumice, a okus bi vam trebao odgovarati. Tako barem kažu zvijezde. 


Ovan


Ovnovi su impulzivni znakovi puni energije. Ako ne naručuju shootere, trebali bi naručiti margaritu.


Bik
Bikovi vole jednostavne, ali skupe stvari. Idealan odabir za njih su šampanjci, a koktel French 75 dodaje novi okus klasičnom pjenušcu.Blizanac


Blizanci često mijenjaju opcije i mišljenja, a vole pratiti i trendove. Trebali bi isprobavati spritzere koji su lagani. Aperol je ionako hit svake sezone. 


Rak


Rakovi su orijentirani prema kući, a za omiljena kućna okupljanja – vrč sangrije im je najbolji odabir. 


Lav


Lavovi su glasni znakovi zodijaka koji idu za ekstravagantnim koktelima. Odličan odabir im je espresso Martini čiji je glavni sastojak vodka, baš onako – da vas konobar pogleda. Djevica


Djevice su jednostavne, ne trpe gluposti i vole gađati “u sridu”. Za ovaj se horoskopski znak preporučuje votka sa gaziranom vodom. 


Vaga


Vaga je znak ravnoteže i partnerstva. Mimoze su zato odlična preporuka jer su pola – pola. Vage su i poprilično staromodne, a vole i umjetnost – mimoze svakako izgledaju preslatko. 


Škorpion


Ovaj je znak pomalo mračan i misteriozan, ali i i privatan. Naručite li Manhattan, koktel će vjerno pratiti vaš ton. Strijelac


Strijelci su zainteresirani za različite kulture, stoga bi trebali uzeti koktel koji ima korijene u nekoj stranoj državi. Idealan odabir je legendarni talijanski Negroni. 


Jarac


Jarci su iskreni kao i djevice. Naporno rade, pa im možda treba nešto jače da se opuste. Preporučuje im se klasični Martini. Vodenjak


Vodenjaci ponekad previše razmišljaju, pa im treba nešto suprotno, nešto lagano. Klasična meksička Paloma, trebala bi im odgovarati. 


Ribe


Romantične ribice često sanjare, stoga im je idealan odabir nešto doslovce magično. Absinthov “Foaming Fairy” s ginom i limunom trebao bi djelovati magično.