Praznik ljubavi

ROMANTIKA MEĐU SLAVNIMA Izdvojili smo nekoliko skupljih poklona koje su za Valentinovo poklanjali “celebrityji”

P. N.

Photo/Pixabay

Photo/Pixabay

U svijetu poznatih glumaca, sportaša i pjevača, Valentinovo se obilježava romantičnim večerama i multimilijunskim poklonimaPoznate zvijezde nemaju razloga za štednju kad se približi najromantičniji dan u godini. Milijuni se troše na skupocjeni nakit, pokloni se dopremaju sa svih strana svijeta, a ljubav se doslovno iskazuje u milijunima. No, nije to nužno recept za uspjeh, jer neki parovi s naše liste ekstravagantnih poklona više nisu zajedno.


Prava ljubav nema cijenu, a nije sve niti u poklonima. No, u svakom slučaju, Slash je popratio što si kupuju parovi koji imaju doslovno sve. 


David i Victoria Beckham


Zgodni David ne štedi kad je u pitanju kupovina poklona. Tako je svojoj Victoriji za  Valentinovo 2006.  poklonio dijamantu ogrlicu s potpisom Bulgaria, vrijednu 8 milijuna dolara. Kažu da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, pa David sigurno nije pogriješio. Kraj prošle godine, par je obilježio uživanjem na jahti pjevača Eltona Jona, navodno spašavajući brak. Vidjet ćemo kako će se ove godine David iskupiti za brojne medijske naslove koji ga povezuju s Ritom Orom. 

Justin Bieber i Selena Gomez


Iako više nisu zajedno, Justin i Selena su jedno vrijeme bili najslađi par na društvenim mrežama. Njegova ljubav prema Seleni zabilježena je na Valentinovo 2011. godine.


Bieber je tada za 2,000 dolara kupio čitavu cvjećarnu prepunu ruža i tulipana koju je poslao Seleni. Bieber se trenutno kune u ljubav prema Haley Baldwin, a što će njoj prirediti za ovogodišnje Valentinovo, ostaje pitanje na koje ćemo nesumnjivo uskoro dobiti odgovor. 


Photo/Flickr


Photo/FlickrBrad Pitt i Angelina Jolie


Iako i Brangelina postaje stvar prošlosti, ne znači da se par jedno vrijeme nije zaista iskreno volio. Angelina je Bradu za Valentinovo 2010. poklonila drvo masline staro 200 godina. Platila ga je 20,000 dolara, a drvo simbolizira mir, odanost i stabilnost. Kanye i Kim Kardashian


Teško je izbjeći obitelj Kardashian – West, kada se spominje o ludom trošenju novca. Kanye je Kim 2013. godine poklonio narukvicu vrijednu 73,000 dolara. Tzv. cuff narukvica Panthere De Cartier, sastoji se od (naravno) dijamanata i bijelog zlata. Jay- Z i Beyonce


Kraljica glasa, pjevačica Beyonce, 2009. godine je od svog muža na poklon dobila mobitel. Ne bi to bila ništa pretjerano skupo da Jay – Z nije potrošio 25 tisuća dolara na platinastu maskicu za taj mobitel. Zašto bi Beyonce imala e-bay maskicu za mobitel, kada ista može biti od zlata? S obzirom na to da je par još uvijek zaljubljen do ušiju, preostaje nam vidjeti kakav ludi poklon će Jay – Z smisliti za ovogodišnje Valentinovo.