U razmaku od pola sata

Roditelji ostali bez riječi, blizanci im se rodili različite godine i različitog – desetljeća

P. N.

Foto Needpix

Foto Needpix

Već smo komentirali prije kako bi bilo zanimljivo da se bebe rode na različite datume. Tko bi rekao da smo na kraju dobili ovo iznenađenje - rođeni različite godine, ali i različitog desetljeća - iznenađena je bila Gilliam DawnJedan par blizanaca oduševio je svoje roditelje i itekako ih ostavio bez riječi kada su vidjeli vrijeme njihova rođenja. Brat i sestra rođeni su u razmaku od 30 minuta, a upravo u tih 30 minuta promijenila se godina, ali i desetljeće, piše The Sun. 


Gilliam Dawn iz američke Indiane rodila je kćer Josslyn u 23:37 zadnjega dana 2019. godine, dok je sin Jaxon došao na svijet u 00:07 prvoga dana nove 2020. godine. 

– Trenutno smo doslovno bez riječi – bilo je jedino što je mogao izgovoriti otac blizanaca Jason Tello. 


Njegova supruga je ipak malo opširnije ispričala kako je došlo do uranjenog porođaja. 


– Bebe nisu trebale doći na svijet do veljače 2020. godine, ali sam otišla u bolnicu 31. prosinca zbog smanjenih pokreta blizanaca. Onda su mi rekli da bi trebala roditi odmah taj dan – rekla je majka blizanaca koja sa suprugom već ima dvojicu sinova, starosti deset i pet godina. 


I prije kraja godine bračni par je imao problema s blizancima, strahovali su da će bebe na svijet doći već krajem studenoga zbog majčinog visokog krvnog tlaka. 


– Već smo komentirali prije kako bi bilo zanimljivo da se bebe rode na različite datume. Tko bi rekao da smo na kraju dobili ovo iznenađenje – rođeni različite godine, ali i različitog desetljeća – iznenađena je bila Gilliam Dawn koju sada čekaju najljepši dani s njezinim bebama.