Voli svoj posao

Radi u bordelu i zarađuje milijun dolara godišnje: “Nikad se nisam osjećala ovako ispunjeno”

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Nakon što vam stručnjak poput mene pokaže kako se baviti bičevanjem, udaranjem, vezanjem, igrom uloga, dominacijom i s još mnogo toga, to može donijeti novo uzbuđenje vašem seksu"Seksualna radnica koja kaže da zarađuje više od milijun dolara godišnje otkrila je što ju čini tako uspješnom i zašto voli svoj posao


27-godišnja Alice Little, podrijetlom iz Irske, tvrdi da je ona najbolje plaćena seksualna radnica u Americi. Kazala je kako si je zadala cilj zaraditi milijun u godini te je napravila plan onoga što bi trebala učiniti kako bi se cilj ostvario.


“Milijun dolara podijeljeno s 12 postalo je cilj od 84.000 dolara mjesečno. To znači da bih morala imati svaku noć klijenta”, kazala je u prosincu.
“Odvojila sam vrijeme da izgradim veze s gostima i dogovorim raspored kako bih mogla ostvariti taj cilj – i sada to čak i prekoračujem”, dodala je.


“Vjerujem da je viđanje seksualnog radnika kad ti je potrebno popraviti vlastitu vezu, isto kao da ideš mehaničaru kad ti treba popravak automobila”, rekla je Alice.“Mi znamo, općenito govoreći, da uspješniji pojedinci u našoj industriji zarade negdje između 400.000 i 700.000 dolara u kalendarskoj godini.” “Gotovo sam udvostručila njihovu zaradu, i to je stvarno zapanjujuće”, dodaje.


Kaže da pomaže ljudima da prebrode seksualnu anksioznost, kao i da pomaže parovima da imaju bolji seks, uključujući pronalaženje “omiljenih pozicija” svakog partnera i njihovih seksualnih fantazija. Ona također pomaže parovima da eksperimentiraju sa seksom u troje i BDSM-om, prenosi LAD Bible.


“Nakon što vam stručnjak poput mene pokaže kako se baviti bičevanjem, udaranjem, vezanjem, igrom uloga, dominacijom i s još mnogo toga, to može donijeti novo uzbuđenje vašem seksu”, kazala je.


Alice kaže da se nikada nije osjećala ispunjeno kao što se osjeća radeći u legalnom bordelu.