Prostitutka otkrila bizarne zahtjeve klijenata: ˝Tražio me da se seksam s ćoškom stola˝

P. N.Čini se da se misionarskoj pozi u seksu, kao i prisustvovanju na misi, smanjuje popularnost, a ljudi postaju sve više pustolovniji u krevetu, pa i bizarniji.


Dalo bi se tako zaključiti prema riječima prostitutki u Cambridgeu u Velikoj Britaniji.


Govoreći za Cambridge News, jedna prostitutka pod imenom Jessy otkrila je u detalje o nekim zahtjevima koje dobiva.


Bizarni zahtjevi
“Dobivam puno uobičajenih zahtjeva kao što je GFE (iskustvo djevojke) koje jednostavno igraju fantaziju o partneru koji je otvoren prema seksu.˝


“Mnogo je muškaraca koji uopće ne žele seks i žele razgovarati. Znam da je to klišej, ali je istina. Oni samo žele žensku osobu s kojom mogu slobodno razgovarati, a da ih se ne osuđuje zbog njihovih razmišljanja.˝


“Najnoviji zahtjev koji mi pada na pamet je čovjek koji je htio da se povučem u automobil pored njegovog kombija, a onda ga izbacim i samo ga udarim nogama između nogu i odvezem se. Bio je voljan platiti mi 80 eura. za to.˝


“Onda je tu čovjek, vrlo lijep stariji čovjek, koji me želi kontrolirati poput lutke ili robota. Oblači me seksi odjećom i koristi se igračka za daljinsko upravljanje kako bi se pretvarao da me kontrolira.”


“Zamolit će me da se seksam s kutom stola ili drugim stvarima dok simuliram seks na podu i druge stvari koje uključuju poniženje u koje se neću upuštati.”


Neki od drugih zahtjeva uključivali su fantazije o silovanju, od njih se tražilo da se ponašaju kao netko iz obitelji ili da se oblače kao beba.


Moderno ropstvo


Trgovina seksom privlači kriminalce koji žele iskoristiti ranjive žene.


Policija u Cambridgeshireu radi na spašavanju žrtava organiziranih bandi, a u rujnu je udarila protiv suvremenog ropstva.


Spašeno je devet žena i četiri su osobe uhićene nakon što je policija otkrila moguću eksploataciju seksualnih radnika u Cambridgeshireu.


Nacionalna agencija za kriminal (NCA) prošle je godine otkrila dokaze o navodnom modernom ropstvu na području Cambridgea.