Hush Hush

Pronašli smo oglas koji nudi posao iz snova: ‘Provedite tjedan dana na luksuznoj jahti za vrtoglavu plaću’

Portal Novilist.hr

FOTO/Public Domain Pictures

FOTO/Public Domain Pictures

Posao je fleksibilan, a zbog čestih putovanja po cijelom svijetu morate biti stariji od dvadeset i jedne godine.Kompanija „Hush Hush“ se bavi prodajom luksuznih stvari i usluga kupcima posebno dubokog džepa. Na svojim su mrežnim stranicama objavili da nude „uzbudljivu ponudu za posao“ kojom bi nastavili osiguravati visoke standarde proizvoda.


Kompanija stoga traži nekoga tko će ocjenjivati jahte. Potrebno je provesti tjedan dana na određenoj jahti za otprilike 8500 kuna. Nakon toga ćete napisati detaljan izvještaj o svemu što na toj jahti pronađete. Sa stranice dodaju da će vam godišnja plaća iznositi više od 420 tisuća kuna, ako u jednoj godini pregledate 50 jahti.


„Postoje očite prednosti posla: živjet ćete, jesti i spavati na jahti tjedan dana, ali morat ćete testirati apsolutno sve: od utičnica, vrata i kreveta do tuševa. Na taj način provjeravamo je li sve u skladu s našim standardima“, stoji u oglasu kompanije.
Dodaju i da je posao fleksibilan, a zbog čestih putovanja po cijelom svijetu – morate imati više od dvadeset i jedne godine, te putovnicu.


Napominju da nije potrebno prethodno iskustvo o jahtama, ali da morate biti vrijedan i pouzdan radnik s „okom za detalje“ te sposobnošću „pisanja visoko kvalitetnih izvještaja“.


„Trebamo nekoga pouzdanog i marljivog s okom za detalje, jer očekujemo da uoči stvari koje nitko drugi ne bi primjetio. Nadam se da ćemo ubrzo naći nekoga tko je idealan za ovaj posao“, rekao je osnivač Aaron Harpin.