Kraljevske tenisice

Proglašene najseksi tenisice na svijetu. Proslavila ih je vojvotkinja Meghan Markle

P. N.

Photo/Reuters

Photo/ReutersMeghan Markle se osim kraljevskom titulom može okruniti i titulom velike modne influencerice. Markle je do sada postala poznata po svom osebujnom modnom stilu kojim plijeni pažnju gdje god se pojavi.


Dokaz njezinog utjecaja u modnom svijetu, svakako su Veja V-10 tenisice. Bijele uniseks tenisice proglašene su najseksi i najpopularnijim tenisicama za 2018. godinu, nakon što je u njima “uhvaćena” vojvotkinja Markle. 


Meghan je s princem Harryjem uživala u jedrenju duž obale Sydneyja tijekom njihove turneje po Australiji u listopadu prošle godine. Kamere su uhvatile tenisice koje je Meghan odabrala za tu prigodu, a zatim je internet izgorio od guglanja imena tenisica, javlja Yahoo.

Porast traženja Veja V – 10 tenisice je skočio na 118% više nego inače. Ljude je oduševio jednostavan dizajn tenisica, činjenica da su uniseks, a i cijena od 150 dolara nije pretjerana. Pogotovo ako ih nosi Meghan Markle. 


Ova francuska marka je prvi put predstavila sličan model 2004. godine, a u njihovim se kreacijama često moglo vidjeti Emmu Watson i Emily Ratajkowski. Osnivač veje, Sebastien Kopp i François-Ghislain Morillion naglašavaju da je proizvodnja tenisica u potpunosti od organskih i sirovih materijala. “Odlučili smo ponovno izumiti proizvod koji je toliko korišten, ali istovremeno osigurati pozitivan okoliš i pozitivan utjecaj na društvo”, prenosi izjavu dizajnera Yahoo.