Tajanstveni zadatak

Pringles objavljuje novi okus čipsa. Ako pogodite o kojem je okusu riječ, možete osvojiti 10.000 dolara

P. N.

Foto Flickr

Foto Flickr

Prvi trag nalazi se na samoj limenci, ali ispitivači okusa moraju paziti i na YouTube kanal "Pringles Down Under" gdje će se objaviti novih šest tragovaUskoro u prodaju izlazi nova Pringles aroma, ali ona još uvijek nije objavljena. Iz popularnog brenda čipsa najavljuju kako će nova aroma biti “tako ukusna i zagonetna”, a ekipa je u laboratoriju dugo vremena eksperimentirala s različitim aromama prikupljenim diljem svijeta. 


U Pringlesu imaju čak i glavnog tehnologa za hranu koji je otkrio kako misli da će novi čips biti “najčarobniji i najtajanstveniji okus ikada napravljen”. Kako bi misterija bila još jača, iz Pringlesa su ponovno odlučili dati priliku obožavateljima ovoga čipsa da pogađaju o kojoj je aromi riječ. Menadžerica Melissa Tan rekla je kako su bili oduševljeni prošlogodišnjim odazivom i idejama o okusu čipsa da su odlučili sve ponoviti i ovoga puta. 


– Volimo vidjeti kreativnost koja stoji iza ljudskih ukusa i s koliko strasti oni pogađaju tajnoviti okus – rekla je Melissa Tan. 
Svi koji pogode okus, ići će u izvlačenje za 10.000 dolara. Prvi trag nalazi se na samoj limenci, ali ispitivači okusa moraju paziti i na YouTube kanal “Pringles Down Under” gdje će se objaviti novih šest tragova. Svoje tragove možete podnijeti na stranici “Pringles What’s the Flavour?” do 30. travnja.