Velika Britanija

Princ Harry i Meghan Markle odbili posjetiti Kraljicu u Škotskoj: Objašnjenje im “ne drži vodu”

P. N.

FOTO/Wikimedia

FOTO/Wikimedia

"Harry i Meghan nisu imali u planu posjetiti Balomoral ovo ljeto jer osjećaju da je Archie premlad", rekao je izvorEngleska kraljica Elizabeta II. ima običaj svakog ljeta pozvati obitelj na imanje u Škotskoj, gdje u dvorcu Balmoral provodi dva mjeseca ljetnih praznika. Ove su godine poziv odbili princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle, uz objašnjenje da je njihov četveromjesečni sin Archie premalen za putovanje.


“Harry i Meghan nisu imali u planu posjetiti Balmoral ovo ljeto jer osjećaju da je Archie premlad. To je malo čudno jer ih njegova dob nije spriječila da tjedan dana provedu na Ibizi niti vide Eltona Johna u Francuskoj”, kaže izvor za The Sun.


“Ako žele privatnost ili zaštitu, što je Harryjeva izlika za putovanja privatnim avionima, ne postoji više zaštićena i više privatna destinacija nego kraljičin dom u Škotskoj”, dodaje. Izvor kaže i da Markle do sada nije nikada posjetila dvorac Balmoral te da je kraljica razočarana što neće doći. 
Čini se da je sve bilo pripremljeno za dolazak princa Harryja s Meghan i Archijem. Kraljica je navodno organizirala i poseban čaj u čast vojvotkinji od Sussexa koja je prošlog mjeseca proslavila i rođendan. Britanski mediji pišu da bi par bio smješten u vlastitom krilu dvorca.


Princ Harry i Meghan nisu posjetili Balmoral prošle godine, jer je vojvotkinja bila u ranom stadiju trudnoće pa se očekivalo da će ove godine krenuti na put. 


FOTO/Balmoral, Flickr


FOTO/Balmoral, FlickrKate i William su s obitelji otišli na posjed prošlog mjeseca, putničkim avionom za Aberdeen. Od ostalih članova kraljevske obitelji, kraljicu su posjetili princeza Anne, princ Andrew, te princ Edward i Sophie, kao i princeze Eugene i Beatrice, a u posjet je otišla i Sarah Ferguson, prenosi The Sun.