Pomoć ljubavne aplikacije

Prijateljice zaglavile na ledenoj cesti i za pomoć se odlučile obratiti – Tinderu

P. N.

Foto Pexels

Foto Pexels

S obzirom da nikoga nisu mogle nazvati jer su bile udaljene od svojih obitelji i prijatelja, a najbliži je automehaničar bio više od 200 kilometara daleko, odlučile su se obratiti muškarcima na TinderuNorvežanka Lonia Haeger iskoristila je popularnu aplikaciju za “dejtanje” kako bi si doslovno spasila život. 


Ona je putovala kroz Norvešku sa svoje dvije prijateljice kada ih je na planinskoj cesti uhvatila ledena kiša zbog čega je cesta postala neprohodna, piše UNILAD. Djevojke su ostale zarobljene na ledenoj cesti, a kombijem su stale na sami rub iznad oceana i velikih stijena. 


Zbog toga su se uplašile kako bi zbog ledene ceste njihov kombi mogao proklizati niz planinu ili da će ih drugi automobil udariti u zavoju, ali nisu imale izbora osim sjediti i čekati. 
– Stale smo ispred planine… odmah pokraj ceste je bio ocean i velike stijene, a mi smo se zaustavile točno iza zavoja – ispričala je medijima Lonia. 


S obzirom da nikoga nisu mogle nazvati jer su bile udaljene od svojih obitelji i prijatelja, a najbliži je automehaničar bio više od 200 kilometara daleko, odlučile su se obratiti – Tinderu. 


Prijateljice su u toj situaciji napravile profil na Tinder na ime Lonie te su stavile fotografiju nje i njezinoga psa. Slatka fotografija je očito uspjela privući lokalne muškarce te se prvi javio Stian Lauluten. Lonia mu je zatim objasnila situaciju, a dobro se poklopilo i to što je Stian građevinski radnik koji je imao pristup buldožeru. Njime je došao do Lonie i njezinih prijateljica te ih herojski izbavio s ceste. 


Zahvaljujući heroju s Tindera, tri su prijateljice nastavile svoje putovanje, a ovo je zasigurno jedna od pozitivnijih priča koja se dogodila na Tinderu.