Urnebesni photoshop

Prekinuo s curom pa zamolio da ju “izbrišu” s fotke: Ekipa nije razočarala smiješnim idejama

Portal Novilist.hr

FOTO/Callum Tait, Twiiter

FOTO/Callum Tait, Twiiter

Fotke sa zajedničkih putovanja mogu biti prekrasne uspomene, a nakon prekida znaju ostaviti i gorak okus.Lijepo je kad pronađete partnera koji voli putovati i onda zajedno uživate na različitim mjestima diljem svijeta. 


Fotke ostaju kao prekrasna uspomena s putovanja, ali kada prekinete – mogu ostati kao vječni podsjetnik na vašu bivšu ili bivšeg. 


Upravo se to dogodilo mladiću iz Engleske koji je korisnike društvenih mreža zamolio za pomoć da “uklone” njegovu bivšu djevojku sa zajedničke fotografije. 
Kao i obično, ekipa na društvenim mrežama nije razočarala genijalnim rješenjima.


Callum Tait (24) iz Liverpoola, na Twitteru je podijelio fotku s putovanja u Grand Canyon. Na fotki se nalazi i njegova bivša cura. Stoga je Tait na Twitteru uz objavu fotke zamolio korisnike za pomoć.


“Ima li netko tko se razumije u photoshop? Imam fotku sebe i cure u Grand Canyonu, ali prekinuli smo i želim da samo ja budem na slici”, napisao je Tait.“Iako sam kreativan, beskoristan sam kad je riječ o umjetnosti Photoshopa. Znao sam da bi netko mogao pomoći na Twitteru i jesu, na standardni ‘Twitter’ način”, rekao je Callum za INSIDER. 


Tait nije očekivao gotovo dvije tisuće komentara i mnoštvo genijalnih fotki s kojih je njegova bivša djevojka “uklonjena”. 


Netko ga je poslušao, pa jednostavno odradio zatraženo. Netko je sa fotke maknuo i njega i djevojku, uz opis: “Za slučaj da jednog dana prekineš sam sa sobom”. A netko je umjesto djevojke, scenu pretvorio u onu iz “Kralja lavova”. A netko u “Batmana”. “Ne mogu vjerovati koliko je sve daleko otišlo. Odgovarali su mi ljudi iz cijelog svijeta, a ja sam se smijao na gotovo svaku ideju. Mislim da još nemam omiljenu fotku”, kaže Tait.


Za sada je odabrao fotku koja prikazuje spoticanje Stevena Gerrarda (finale Lige prvaka 2014.), ali kaže da je to zato što je navijač Evertona, kao i većina njegovih pratitelja na Twitteru.