Prevara

Pravio se da dolazi iz sjedišta kompanije pa besplatno jeo godinu dana: “Bio je užasno uvjerljiv”

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Svatko tko je radio u fast-foodu, barem se jednom suočio s mušterijom koja ga je pokušala prevariti. Ali, jedan je muškarac uspio varati čak godinu dana. Jeste li ikada nešto naručili „za van“ pa tvrdili da vam određena namirnica nije ubačena u vrećicu, iako zapravo jest? Situacija je to na koju su mnogi zaposlenici navikli kod mušterija, ali jednom je muškarcu za rukom pošlo nešto sasvim originalno.


Zbog svoje „fore“ je uspio godinu dana besplatno jesti u KFC-u. Na kraju su ga ipak uhvatili, a sada će zbog prijevare odgovarati i na sudu.


Muškarac (27) je zaposlenicima tog fast fooda rekao da ga šalju iz uprave KFC-a zbog provjere kvalitete piletine.
Tako je ovaj muškarac s južnoafričkog Sveučilišta KwaZulu-Natal samouvjereno ušetao i rekao osoblju da je tu zbog „provjere kvalitete hrane koja se poslužuje“, prenosi LadBible.


Njegova originalna prijevara je bila bez mane – imao je karticu na kojoj je pisalo „glavni ured“, obukao bi odijelo i ispred poslovnice stigao u limuzini.


Xpouzar prenosi da je njegov prijatelj povremeni vozač limuzine koji bi ga dovodio do KFC-ovih restorana.„Kada bi došao, svi bi se ponašali najbolje što možemo da ne razljutimo čovjeka iz glavnog ureda. Bio je toliko uvjerljiv jer je bio pun samopouzdanja, a čak su ga znali i kolege iz drugih podružnica KFC-a“, rekao je netko od zaposlenika za Xpouzar.


„Kad bi došao, požurio bi u kuhinju i pregledao sve, usput uzimajući bilješke i tražeći uzorke svega što je poželio. Vjerojatno je ranije radio za KFC jer je znao sve.“, dodaje.


Priču je objavio kenijski novinar na Twitteru, a ista je postala viralni hit.„Trebali bi ga zaposliti“, kaže jedan od korisnika, dok drugi dodaje da „ne nose svi heroji plašt“.


„On je legenda, a sad već i iskusni degustator. KFC bi ga trebao zaposliti“, dodaje jedan korisnik na Twitteru.