Gordon Ramsay

Poznati kuhar otkrio svašta: Onesvijestio se u rađaoni, a kaže da mu najmlađi sin već psuje

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Poznati je kuhar otkrio i da je bio u rađaoni sa suprugom te da se onesvijestio.Čini se da jabuka ne pada daleko od stabla u situaciji kada kuhar Gordon Ramsay kaže da je njegov devetomjesečni sin već počeo psovati, doznajemo s LADBiblea.


Doduše, malo se šalio, ali tvrdi da je njegov sin Oscar pratio stope svoga oca u kulinarskom smislu. Kada se djetetu posluži pire, postane vrlo zgrožen.


“Probao je, ali ga je ispljunuo u roku tri sekunde. Riječ je o pireu. Nekako se može pročitati s usana, a moja je supruga kuhala. Mislim da su iz Oscarovih usta izašle riječi – jeb*** odvratno”, kazao je Ramsay.
Maleni je Oscar rođen u travnju prošle godine i peto je dijete supružnika. Tana i Gordon imaju kćerke Holly, Matildu i Megan te sina Jacka.


“Nakon 3 BAFTA-e i jedne nagrade Emmy, napokon smo osvojili i Oscara. Molimo vas, pozdravite Oscara Jamesa Ramsayja koji je stigao danas u 12:58 na ručak”, objavio je Gordon na svom Instagramu povodom rođenja sina.Poznati je kuhar otkrio i da je bio u rađaoni sa suprugom te da se onesvijestio.


“Tara nije htjela da budem prisutan na prethodnim porođajima, kazala je – ne želim da me vidiš u tom stanju, izlazi. A ovoga puta sam bio tamo i apsolutno sam se usr**. Onesvijestio sam se. Pao sam na pod. Sjedio sam tamo i došao je Oscar i onda su mi ga nekako dali, a on je vrištao i ja sam pao, uhvatila me medicinska sestra”, otkrio je, a prenosi LADBible.


Iako se Gordon napola šalio za psovanje i malenog Oscara, najmlađi član obitelji već je od tate pokupio prepoznatljivi neimpresionirani izraz lica. Nakon što je na Twitteru osvanula njihova fotografija iz kreveta, krenuli su komentari: “O moj bože, ove njegove malene ljutite obrve” i  “Njegovo lice već vrišti – što je do vraga ovo? Jeb** je sirovo!”