Srceparajući prikazi

Potresne snimke tijekom požara: Žedna koala popela se djevojci na bicikl kako bi dobila malo vode

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Bilo je nekoliko biciklista oko mene u tom trenutku i svi su rekli kako je ovo sigurno najbolja stvar koju su ikad vidjeli. Kako predivno iskustvo - rekla je Anna Heusler Požari bukte diljem Australije već danima te su mnogi ljudi, ali i životinje, još uvijek u velikoj opasnosti od ove prirodne katastrofe. Na društvenim mrežama šire se uznemirujuće fotografije, no ima i onih koje prikazuju lijepe trenutke nakon spašavanja životinja. Jedan takav videozapis objavila je biciklistkinja Anna Heusler koja je pomogla preslatkoj koali, prenosi VT. 


Anna se vozila biciklom u Adelaide Hillsu kada joj je žedna koala prvo prišla, a potom se i popela na njezin bicikl dok joj je Australka davala vodu iz boce. – Bilo je nekoliko biciklista oko mene u tom trenutku i svi su rekli kako je ovo sigurno najbolja stvar koju su ikad vidjeli. Kako predivno iskustvo – rekla je Anna Heusler medijima nakon što je video postao viralni hit. 
– Koala mi je prišla vrlo brzo, sigurno je bila jako žedna. Dok sam joj davala vodu, popela se na moju biciklu – objasnila je Anne kako je nastala ova popularna snimka. 


Ovu lijepu priču Australka je završila još jednom predivnom gestom. Prikupila je 13,000 dolara na društvenim mrežama za organizacije u Adelaideu koje se brinu za koale pogođene ovim požarom.