Tiger se vraća kući

POTPUNO FILMSKA PRIČA Žena je pronašla mačku nakon 11 godina. Nije gubila nadu

P. N.

Foto: Dutchess County SPCA/Facebook

Foto: Dutchess County SPCA/Facebook

"Sigurna sam da bi nam mogao ispričati mnoge priče. Bitno je da se vratio kući i da će biti s nama do kraja života"Žena koja nikada nije izgubila nadu da će se ponovo naći u društvu nestale mačke, ostvarila je svoj san nakon 11 godina.


Maggie Welz iz New Yorka ponovno se ujedinila sa svojim mačkom Tigerom nakon što ga je žena iz udruge za spašavanje životinja pronašla i putem mikročipa došla do vlasnice.


Tiger je nestao nakon što je pobjegao kada su vrata obiteljske kuće slučajno ostala otvorena. Iako su se Maggie i njezina obitelj preselili u stan dalje niz ulicu, Maggie nije gubila nadu da će se mačak jednog dana vratiti.
Zamolila je susjede da joj jave ako primijete Tigera, ali nije joj ništa javljeno, sve dok mačka nije pronašla Carol O´Connell koja je volonterka SPCA. Mačak je Carol posjećivao nekoliko godina dok nije uspjela zadobiti njegovo povjerenje kako bi ga uhvatila. Primijetila je da je svake godine sve slabiji.


Kada je napokon skenirala njegov mikročip uspjela je pronaći Maggie, piše britanski Metro.“Svake godine je dolazio u moju kuću i svake je godine sve više propadao. Mislila sam da ga je netko napustio ili da je uličar. Ovog proljeća je počeo sve češće dolaziti pa sam iskoristila priliku da zadobijem njegovo povjerenje”, kazala je Carol.


“Nema riječi za to koliko sam im zahvalna na upornosti i požrtvovnosti da bi bili sigurni da je s našom mačkom sve u redu”, opisala je Maggie volontere SPCA.


“Nemam pojma gdje je bio godinama. Sigurna sam da bi nam mogao ispričati mnoge priče. Bitno je da se vratio kući i da će biti s nama do kraja života”, rekla je sretna vlasnica.