Erik and Min

Poslušajte vijetnamski hit: ‘Zaraznom’ pjesmicom protiv širenja zaraze

Hina

Screenshot youtube

Screenshot youtube

Pod naslovom 'Ghen Co Vy' , nešto nalik dječjoj pjesmici "Ovako se ruke miju", spot je rezultat suradnje vijetnamskog ministarstva zdravstva. Tekst je napisao Khac Hung, a izvode Erik i MinHANOJ ‘Zaraznom’ i poučnom pjesmicom o važnosti pranja ruku u doba koronavirusa, vijetnamski duo Erik and Min prikupili su više od 4,7 milijuna gledatelja na YouTubeu samo u petak, a planiraju osvojiti i veće tržište jer su pjesmicu već preveli i snimili u engleskoj verziji. 


Pod naslovom ‘Ghen Co Vy’ , nešto nalik dječjoj pjesmici “Ovako se ruke miju”, spot je rezultat suradnje vijetnamskog ministarstva zdravstva. Tekst je napisao Khac Hung, a izvode Erik i Min. Riječ je o hitu koji je taj trojac ostvario 2017., pod naslovom ‘Ghen’ (Ljubomora), a sada ga je preradio u crtani film pranja ruku uz preporuke da treba dobro prati između prstiju i prigodne stihove “Peri ruke, trljaj, trljaj, trljaj posvuda… bjež’ korona, bježi, bježi, bježi zasvagda”. 
Erik je ostvario i ambiciozniji plan osvajanja šireg tržišta pa je snimljena i pjesma na engleskom. 


Surferi su dobro primili spot. Korisnik “tom cherry” napisao je “koronaviurs će krepati čim čuje tu pjesmu” i tim je komentarom prikupio 2600 ‘likeova’.