Prijave su otvorene

Posao iz snova? Kompanija traži zaposlenike koji će po kući nositi papuče i za to dobiti tri tisuće kuna

P. N.

Foto Instagram, Bedroom Athletics

Foto Instagram, Bedroom Athletics

Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u Bedroom Athletics papučama. Ugovor traje 12 mjeseci te će osoba svaki mjesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu učinkovitost.Zamislite da morate cijeli dan nositi papuče i za to zaraditi oko tri tisuće kuna mjesečno? Sada je i to moguće jer kompanija Bedroom Athletics traži nekoliko ljudi koji će testirati papuče i za taj posao dobiti plaću, prenosi VT.


Ovo je vjerojatno posao iz snova za mnoge osobe – hodati po kući u papučama i zaraditi oko 430 dolara. Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u Bedroom Athletics papučama. Ugovor traje 12 mjeseci te će osoba svaki mjesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu učinkovitost.


To znači da će zaposlenici dobiti oko pet tisuća dolara u godinu dana kako bi testirali različite papuče. Iz Bedroom Athleticsa javili su se potencijalnim zaposlenicima na društvenim mrežama.

Direktor Bedroom Athleticsa Howard Wetter istaknuo je važnost ovog zaposlenja.


– Biti plaćen za nošenje papuča cijeli dan možda izgleda kao prilično trivijalni posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobre kvalitete i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje. Stoga vjerujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u stjecanju uvida i povratnih informacija za unaprjeđenje naših papuča – naveo je u svojem priopćenju direktor kompanije.


Prijave za posao primaju se do 18. studenoga pa svi zainteresirani požurite da vam ne pobjegne ova savršena prilika za nošenjem papuča cijeli dan.