Dobro se dobrim vraća

Pomagala prijateljici pa osvojila jackpot: “Dobila sam novac zbog dobre karme”

P. N.

Foto iStock

Foto iStock

Šokirana dobitkom uzela srećku i odnijela je natrag u trgovinu kako bi je dvaput pregledala s uređajem za skeniranjeŽena iz Sjeverne Karoline u Americi rekla je da joj je čin prijateljstva napravio dobru karmu radi koje je osvojila jackpot od gotovo 300.000 dolara.


Debra Denton iz Wilmingtona rekla je službenicima Lutrije u Sjevernoj Karolini da inače vozi svoju prijateljicu kada treba obaviti nešto pa su u jednom takvom uobičajenom danu stale ispred prodavaonice Mj Pit Stop u Wilmingtonu, piše Kaua`i Daily News.


“Moja prijateljica nema automobil. Obično je vozim po namirnice ili kada treba nešto obaviti”, kazala je Debra.
Debra navodi kako joj je upravo prijateljica predložila da kupe nekoliko srećki za zajedničku prijateljicu pa je odlučila kupiti i sebi. Sljedećeg jutra otkrila je da je osvojila jackpot od 289.503 dolara.


“Nisam mogla vjerovati. Kad sam provjerila brojeve isprva sam mislila: Okej, pogodila sam jedan, pa drugi. Čekaj, pa pogodila sam ih sve”, rekla je sretna dobitnica.


Šokirana dobitkom uzela srećku i odnijela je natrag u trgovinu kako bi ju dvaput pregledala s uređajem za skeniranje.


“Kad sam ju skenirala i vidjela da piše da odem u sjedište lutrije, znala sam da ne umišljam. Još uvijek sam u nevjerici. Jednostavno se osjećam tako blagoslovljeno”, kazala je Debra koja dobitak planira potrošiti za isplatu hipoteke.