Jordyn Woods

Poligrafskim testom odgovorila na pitanje: Je li doista spavala s dečkom Khloe Kardashian?

P. N.

FOTO/Instagram, Wikipedia

FOTO/Instagram, Wikipedia

Thompson je s Woods po drugi puta prevario svoju djevojku Khloe Kardashian.Prekid ljubavne veze između Khloe Kardashian i Tristana Thompsona za koji mnogi krive obiteljsku prijateljicu Jordyn Woods, definitivno je jedan od najintrigantnijih skandala u svijetu celebrityja ove godine. 


Tabloidi su punili naslovnice fotografijom Woods i Thompsona, a sve je otišlo na novu razinu iz razloga što je Woods inače bliska prijateljica Kylie Jenner i čitave obitelji. Thompson je s Woods po drugi puta prevario svoju djevojku i majku njihove kćerkice True, Khloe, tijekom tuluma u vlastitoj kući. 


Woods je nakon toga morala odseliti od Kylie s kojom je dugo vremena živjela i prekinute su sve veze između nje i klana Kardashian – Jenner. Woods je donekle preuzela odgovornost zbog onog što se dogodilo, ali i krivila Thompsona. 
Nakon gotovo godinu dana od skandala, situacija je ponovno vijest u medijima. Razlog tome je Jada Pinkett Smith koja je objavila zanimljiv video. Snimka prikazuje Woods koja se podvrgnula detektoru laži tijekom emisije Red Table Talk, prenosi The Hollywood Gossip.


Woods je još u veljači u emisiji priznala da je poljubila Thompsona te da je odmah napustila tulum jer se osjećala loše zbog toga. Tada je naglasila i da nije spavala s košarkašem. Pinkett Smith sada tvrdi da je Woods doista prošla detektor laži u ožujku te odgovorila na isto pitanje. 


“Sama je tražila da bude ovdje, njezin je zahtjev da se podvrgne testiranju. Imali smo forenzičkog stručnjaka s više od dvadeset i pet godina iskustva u kriminalistici”, kazala je Pinkett Smith. 


“Želim da svi znaju da govorim istinu. To mi je najvažniji dio priče, istina”, odgovorila je Woods na pitanje o tome što očekuje od testiranja, 


“Nalaziš li se u Kaliforniji? Sjediš li? Jesi li imala spolni odnos s Tristanom Thompsonom?”, postavljeno joj je tijekom testiranja. Woods je na prva dva pitanja odgovorila potvrdno, a na posljednje negativnim odgovorom.


“Mislim da si napravila fantastičan posao. Definitivno si prošla i vjerujem da si bila iskrena tijekom testa”, kazao je stručnjak, a prenosi THG.