Dolijali

Policija presrela krijumčare koji su u zatvor htjeli unijeti – cheesburgere iz McDonald´sa

P. N.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

„Iako cheeseburgeri i duhan nisu najgore što se ikada dogodilo, zamislite samo ako se pretraga ne izvrši i unese nešto mnogo gore. Kompromis sa sigurnosti u našem objektu nije nešto što mi radimo“Ljudi su svašta krijumčarili u zatvor, ali koliko moraš voljeti lanac brze prehrane da organiziraš krijumčarenje – cheeseburgera iz McDonald´sa.


Policajci s Floride objavili su na Twitteru da su spriječili pokušaj krijumčarenja šest McDonald´sovih sendviča i duhan za žvakanje u pritvorski odjel. Zaplijenjene stvari otkrivene su u kanti za smeće.


„To su predmeti koje su pokušali unijeti u naš zatvor. Vjeruje se da su te stvari skrivene u našim kantama za smeće u predvorju od strane posjetitelja naših zatvorenika“, napisali su.
„Srećom, dnevna inspekcija je presrela ove predmete“, piše u nastavku. Radilo se o cheeseburgerima i McChicken sendvičima.


„Iako cheeseburgeri i duhan nisu najgore što se ikada dogodilo, zamislite samo ako se pretraga ne izvrši i unese nešto mnogo gore. Kompromis sa sigurnosti u našem objektu nije nešto što mi radimo“, zaključili.


Policajci još nisu objavili je li netko uhvaćen ili optužen za krijumčarenje cheeseburgera.