Magični četveronožac

Pogledajte ovo posebno štene: Ima rep na glavi, ali je potpuno zdrav

P. N.

Preslatkom četveronošcu izrastao je rep na glavi/Foto Facebook

Preslatkom četveronošcu izrastao je rep na glavi/Foto Facebook

Dr. Heuring je rekao kako nema nikakvog razloga zašto bi mu morali operacijom maknuti rep s glave. U potpunosti je zdrav - naveli su na Facebook stranici azilaPoseban životinjski slučaj dolazi nam iz savezne države Missouri u SAD-u. Lokalni azil za životinje objavio je na svojem Facebook profilu fotografije štenca kojemu je na glavi izrastao maleni – rep, prenosi VT. 


Iz azila su napisali kako su ga nazvali “Narval – mali, magični, dlakavi jednorog”.


– Novi spašeni pas! Ovo štene smo upravo našli sa starijim psom. On ima rep koji mu je narastao iz glave i ozljedu šape. Zahvalni smo što je ova beba na sigurnome i što nije na hladnoći vani – objasnili su iz azila na Facebooku. 

Ljude je na toj društvenoj mreži posebno zaintrigirala ova fotografija pa su krenuli sa nagađanjima kako je pas rep na glavi dobio jer je “trebao imati brata ili sestru blizanca, ali se on nije razvio na pravi način”. Ipak, lokalni veterinar uklonio je sve sumnje o zdravlju ovoga psa. 


– Pitanje od milijun dolara koje svi postavljaju – “Maše li pas repom na glavi?” Ne. Njegov dodatni rep nije nikako povezan s tom funkcijom i nema nikakvu svrhu osim što ga čini najzanimljivijim psom ikada! – dodali su na stranici azila. – Dr. Heuring je rekao kako nema nikakvog razloga zašto bi mu morali operacijom maknuti rep s glave. U potpunosti je zdrav.