Odlična ideja

Pogledajte kako se neodoljivi ljenjivac ‘ubrao’ za besplatni prijevoz

P. N.

FOTO/Facebook Screenshot

FOTO/Facebook Screenshot

Umjesto da propješači poveći okolni put, simpatična se životinja odlučila na plivanje Anivaldo Pitta je nedavno ribario sa svojom braćom na jednom jezeru u Brazilu. Dok su ribiči sjedili na barci, nešto je u vodi privuklo Pittainu pozornost. Pogledavši malo bolje, uočio je da pored njih pliva jedna dlakava životinja. Prvo je pomislio da je riječ o vidri, ali kada su se svi malo bolje koncentrirali, shvatili su da je riječ o ljenjivcu, prenosi MSN.


Na sveopće iznenađenje, ljenjivac je odlučio direktnim načinom stići na drugu obalu. Umjesto da propješači poveći okolni put, simpatična se životinja odlučila na plivanje. Srećom, ljenjivci su vrsni plivači – iako pomalo spori.


Pitta i njegova braća su odlučila pomoći životinji, pa su mu ponudili prijevoz na drugu stranu. Ako je suditi po videu koji se nalazi na društvenim mrežama, nedoljivi je ljenjivac itekako zahvalan na besplatnoj vožnji.
Nakon što su stigli do obale, ljenjivac je jednostavno nastavio svojim putem. S druge strane, Pitta je i dalje bio oduševljen. “Ovo je bilo nevjerojatno iskustvo. Nikada nisam vidio nešto ovakvo. Da nije snimljeno, nitko nam ne bi vjerovao”, prenosi MSN.