Akcija spašavanja

Pogledajte kako je veterinar oteo dva štenca spasivši ih od maltretiranja

P. N.

Screenshot youtube Stv

Screenshot youtube Stv

Iskoristivši odsustvo zlonamjernog muškarca, Larkhill i njegov suradnik ušli su u 'kuću strave' te odnijeli dva mlada psića. Udaljili su se od kuće trečeći i noseći psiće u naručjuBila je to otmica izvedena u dobroj namjeri, kako bi se dvije nezaštićene duše spasile od maltretiranja. Izveo ju je španjolski veterinar Viktor Larkhill  u okolici grada Alicante, piše La Stampa. 


Riječ je o veterinaru poznatom po brojnim spašavanjima životinja koje su se našle u teškim situacijama.


Sve je počelo kad su ga nazvali stanovnici mjestašca kraj Alicantea te se požalili na maltretiranje dvaju štenaca. 
Tako je Larkhill zajedno sa svojim suradnikom odlučio intervenirati.


Screenshot Youtube Stv


Screenshot Youtube StvSpašavanje je djelomično snimljeno, a na snimci se isprva čuje vlasnik pasa kako viče na štence, prijeteći da će ih ubiti. Čuju se i zvuci udaraca te jaukanja štenaca. 


Iskoristivši odsustvo zlonamjernog muškarca, Larkhill i njegov suradnik ušli su u ‘kuću strave’ te odnijeli dva mlada psića. Udaljili su se od kuće trčeći i noseći psiće u naručju, u strahu da  netko ne bi prekinuo njihov poduhvat.


No sve je prošlo dobro i dva su štenca odvedena na sigurno gdje su liječeni i pripremljeni za udomljenje. Vlasnik pasa nije niti prijavio otmicu, jer se vjerojatno bojao da će biti kažnjen zbog maltretiranja životinja.  


Dva su psića prošla kroz teške dane, posljedica nasilja često je strah koji je teško izbrisati. No ovo je ipak priča sa sretnim završetkom: psići su odrasli i danas žive sretno u novoj ‘ljudskoj’ obitelji  koja ih voli, piše La Stampa. 


Screenshot youtube Stv


Screenshot youtube Stv******