Sretni Rolo

Pas istegnuo rep jer je previše mahao njime: Bio je toliko sretan što su svi na okupu u kući

P. N.

FOTO/PxFuel

FOTO/PxFuel

Priča je postala viralni hit na društvenim mrežama.Ako je netko sretan što više vremena provodimo kraj njih u kućama, to su onda naši omiljeni četveronožni prijatelji. Oduševljeni što češće vide svoje vlasnike, dobivaju i više pažnje, ljubavi i poslastica.


Jedna je priča o psu koji nije mogao kriti oduševljene što mu je čitava obitelj na okupu, ovih dana postala i viralni hit na društvenim mrežama. Psić imena Rolo pripada Emmi Smith koja je čitavu situaciju objavila na društvenim mrežama.


Sretni je Rolo toliko mahao svojim repićem da ga je istegnuo, prenosi VT.
“Moj je pas toliko sretan što smo svi doma u karanteni, da mu je rep prestao ‘raditi’. Otišli smo kod veterinara koji nam je rekao da ga je uganuo zbog pretjeranog mahanja”, napisala je Smith u objavi koja se brzo proširila društvenim mrežama.


Mnogi su izrazili zabrinutost i upitali kako je pas, pa je Smith ubrzo objavila i video koji prikazuje i dalje sretnog ljubimca.


“Nisam očekivala da se ovo dogodi, ali za sve koji pitaju, Rolo je trenutno na lijekovima za ublažavanje bolova, a veterinar kaže da će se potpuno oporaviti kroz tjedan dana. Ovo mu je drugi dan, sav je sretan i miče repić na stranu, ali ima problema s njegovim podizanjem”, objasnila je Smith te dodala stariji video na kojemu njezin pas trčkara po travi.