Jewel Changi Airport

Ovo je najbolja zračna luka na svijetu. Ima čak i vlastitu unutrašnju šumu

P. N.

Izvor: Jewel Changi Airport

Izvor: Jewel Changi Airport

Zračna luka Changi u Singapuru je na vrhu liste već sedmu godinu zaredom, a nedavno je napravljena masivna restauracija koja je koštala 1,7 milijardi dolara, s toliko sadržaja u ponudi da će se putnici nadati da će njihovi letovi biti odgođeniČekanje leta na aerodromu nije uvijek uzbudljivo iskustvo, tako da izbor restorana, barova i zabave može napraviti veliku razliku.


Postoji jedna zračna luka koja je uvelike povećala ulog za 2019. godinu te je dobila priznanje za najbolju svjetsku zračnu luku u 2019. i osvojila Skytrax nagradu, prenosi britanski Mirror.

Zračna luka Changi u Singapuru je na vrhu liste već sedmu godinu zaredom, a nedavno je napravljena masivna restauracija koja je koštala 1,7 milijardi dolara, s toliko sadržaja u ponudi da će se putnici nadati da će njihovi letovi biti odgođeni.


Zračna luka tako sada ima vlastitu zatvorenu šumu, slapove duginih boja i veliki zabavni park za cijelu obitelj.


Changi otvara ‘Jewel’, svoju novu ekspanziju koja ima više od 280 trgovina i restorana, pa čak i ‘Majestic Rain Vortex’, svjetlosni i zvučni show koji izgleda kao ogroman dugin vodopad.


No, to nije sve što je planirano kao dio novog pothvata koji se prostire na deset katova i ima ukupnu površinu od 137.000 četvornih metara. Canopy Park nudi sve, od tobogana i labirinta do ogromne zatvorene šume.