Ovaj dobri starac je napravio pseći vlak za pse lutalice. Vozi ih dva puta tjedno

P. N.Umirovljenik Eugene Bostick iz Fort Wortha u Texasu, provodi svoje dane upravljajući iznimno zabavnim i nesvakidašnjim vlakom.


80-godišnji Eugene je izgradio pseći vlak kako bi spasio pse lutalice i vozio ih po susjedstvu i kroz šumu, prenosi Earth Porm.


Eugene živi sa svojim bratom Corkyjem u ulici u koju mnogi mještani donose svoje neželjene pse i ostavljaju ih. Osjećao se loše zbog pasa, pa ih je počeo usvajati i voditi na vožnju traktorom.
 – Počeli smo ih hraniti, puštati ih unutra i voditi veterinaru da ih steriliziramo. Stvorili smo im okruženje u kojem mogu živjeti˝, rekao je Eugene.


– Vidio sam čovjeka s traktorom koji je pričvrstio kolica kako bi nosio kamenje. Pomislio sam, mogao bih učiniti to za pse. Ja sam prilično dobar zavarivač, pa sam uzeo plastične bačve s izrezanim rupama, stavio kotače ispod i svezao ih zajedno “, kaže Eugene.“Kad god me čuju kako priključujem traktor na to jako su uzbuđeni˝, dodaje.


Pojavilo se još pasa za koje nije bilo mjesta u kolicima pa je Eugene došao na ideju pravog psećeg vlaka te sada njegovi krzneni prijatelji idu na vožnju dva puta tjedno.