Lova do krova

Ova Kolumbijka lijepa je kao božja bašta. Jedna njezina objava na Instagramu košta više nego vaša godišnja plaća

P. N.

foto: Instagram

foto: Instagram

Dovoljno je reći da je na Instagramu prati više od 11 miliona ljudi. Procjenjuje se da je od sponzorskih objava na Instagramu do sada zaradila oko 3,4 milijuna eura.Kolumbijka Anlela Sagra, po zanimanju je fitnes trenerica, odlučila je na pametan način unovčiti svoj izvrstan izgled. Do pojave Instagrama ona je radila kao foto model, ali onda je shvatila da puno unosnije može prodati fotografije svog lijepog lica i vrhunski utreniranog tijela.


Njezine objave na Instagramu najprije su pratile tisuće pa deseci tisuća pa stotine tisuća pa milijuni ljudi. Lijepa i zgodna kolumbijka danas ima jedanaest milijuna pratitelja na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu.


Dovoljno je reći da je na Instagramu prati više od 11 miliona ljudi. Procjenjuje se da je od sponzorskih objava na Instagramu do sada zaradila oko 3,4 milijuna eura.
Svaki njezin post na Instagramu različite sponzore košta ravno 14,5 tisuća eura. Svaki put, dakle, kad lijepa Kolumbijka stisne gumb “objavi” na Instagramu – ona zaradi više nego što iznosi godišnja plaća prosječnog hrvatskog radnika i radnice.


Pogledajte zašto je tako popularna.