Mozgalica

Ova fotka već danima izluđuje korisnike društvenih mreža: Možete li na njoj uočiti leoparda?

P. N.

FOTO/Twitter

FOTO/Twitter

Majstor kamuflaže se prikrio toliko dobro, da je njegovo traženje nekima uzrokovalo i glavoboljuNaizgled jednostavan zadatak postao je hit na društvenim mrežama. Korisnica Twittera Bella Lack, objavila je fotku koju joj je poslao prijatelj upitavši ju može li pronaći leoparda. Lack je kraj fotke napisala: “Netko mi je upravo poslao ovu fotografiju i rekao da pronađem leoparda. Bila sam uvjerena da je šala, dok ga nisam pronašla. Možete li ga vidjeti?”


Točkice ovog predatora su se gotovo u potpunosti stopile s kamenom okolinom, a korisnici Twittera su se bacili na traženje životinje. Mnogi su odustali, neke je zabolila glava, ali bilo je i onih koji su ga uspjeli uočiti, prenosi NZ Herald.


“Dobivam glavobolju od ovoga”, napisao je jedan korisnik koji se mučio s pronalaskom životinje. “Molim vas, neka mi netko kaže gdje je. Poludjet ću gledajući ovu prašinu”, stoji u jednom od komentara. “Trebalo mi je previše da ga pronađem. U stvarnosti bi me uhvatio”, priznaje jedan od komentatora.
“Imam naočale i gledam ovu strelicu, ali svejedno ne razumijem gdje je”, napisao je jedan korisnik društvene mreže kojem ni strelica nije pomogla da uoči životinju.


Neki su bili uvjereni da su ga pronašli pod drvećem, ali odgovor je bio pogrešan – ispostavilo se da je riječ o kamenju. Neki su bili uvjereni da je riječ o šali i da leopard ne postoji na fotki. Na kraju se netko od nalaznika leoparda smilovao i strelicom ukazao na skrivenu životinju.


Leopardi su inače poznati umjetnici za prerušavanje i jedan od odličnih dokaza o tome kako se životinje mogu stopiti s prirodnim okruženjem. Njihovo impresivno skrivanje je genijalno prikazano u ovoj fotki.


FOTO/Bella Lack, Twitter


FOTO/Bella Lack, TwitterJeste li ga uspjeli pronaći? Ako niste, ima i fotka na kojoj je zaokružen tako da se doista možemo diviti zapanjujućoj kamuflaži ove divlje životinje.


FOTO/Bella Lack, Twitter


FOTO/Bella Lack, Twitter