Sretan par

Osvojili dva milijuna funti na lutriji, a onda je došla još bolja vijest: Njihovom se sinu povukao rak

P. N.

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Novcem od dobitka, par planira kupiti sobu sa četiri spavaće sobe i putovati.John i Allison McDonald nedavno su osvojili dva milijuna funti na lutriji, ali prava je proslava počela tri dana kasnije kada su doznali da njihov sin više ne boluje od raka, prenosi LADBible.


Supružnici su pogodili šest sretnih brojeva na listiću krajem prosinca, a 72 sata kasnije, njihov je sin Ewan (15) dobio nalaze u kojima stoji da više nema ne-Hodgkinove limfome. 


“Kao da su nam se svi snovi ostvarili u samo tri dana”, kazao je John. “Svatko sanja o dobivanju na lotu za Božić i tome kako bi to bilo super. Allison i ja nismo nikada vjerovali da će nam se to dogoditi, ali jeste. Zatim primiti vijest da su Ewanovi posljednji nalazi čisti, nevjerojatno je. Toliko smo zahvalni. Ova godina će izgleda biti fantastična za nas troje”, zaključuje.
Par je sinu pomogao kroz bolest od dijagnoze u svibnju prošle godine, kada mu je dijagnosticiran rak i nakon čega je morao prolaziti kroz kemoterapiju. 


John je otkrio da je osvojio dobitak na lotu tijekom smjene na poslu. Kaže da je završio s rutinskom patrolom i sjetio se listića, a prvo je shvatio da ima dva pogođena broja. Zatim je shvatio da je pogodio tri broja, a na kraju je bio u šoku kada je otkrio da je pogodio čitavu kombinaciju. 


“Noge su mi se tresle i išao sam provjeriti je li listić točan. Odmah sam nazvao Alison koja je tada bila kod zubara”, otkriva John.


Allison je također bila u šoku, a isprva se vidjevši poziv, prepala da nije neka loša vijest.


Novcem od dobitka, par planira kupiti sobu sa četiri spavaće sobe i putovati. “Odlično je što nam je ovaj dobitak donio ne samo financijsku sigurnost već i novi obiteljski dom, ali i vrijeme. Sada si oboje možemo priuštiti da prestanemo raditi i provedemo vrijeme s obiteljima stvarajući uspomene – nešto o čemu smo mogli tek sanjati”, kaže Allison za LADBible.