Avocado Stick

Osmislio novo pakiranje za omiljenu voćku: „Volim avokado, ali ovo je odvratno“

Portal Novilist.hr

FOTO/ Unnecessary Inventions, Facebook

FOTO/ Unnecessary Inventions, Facebook

Avokado je posljednjih godina postao vrlo popularna namirnica. Netko je to odlučio iskoristiti najnovijom idejom, ali nije baš oduševio javnost.„Avokado u sticku“ je noviji hit na društvenim mrežama. Predstavljen na Facebook stranici „Nepotrebni izumi“, podijelio je javnost.


U trgovinama možemo pronaći različite konzerve, limenke, tube i tetrapake, ali do sada je „stick“ bio rezerviran za dezodoranse.


Ovaj izum pomiče granice, stavljajući avokado u „stick“ čime ćete, kako tvrdi, „uštedjeti na vremenu prilikom pripreme“, prenosi Ladbible.
Unatoč dobroj namjeri, ideja nije dobro prošla kod javnosti.


„Volim avokado ali ovo nije prihvatljivo. Da je barem Majka priroda avokadu dala vlastito pakiranje. Oh da, čekaj – i jest. Treba ti doslovno pet sekundi da ga otvoriš, a ovaj izum podiže ljestvicu lijenosti“, napisao je jedan korisnik.


FOTO/ Unnecessary Inventions, Facebook


FOTO/ Unnecessary Inventions, Facebook„Volim avokado, ali ovo je jednostavno odvratno“, napisao je drugi.


Netko je dodao i da je „odlična ideja zamijeniti svježi avokado ovim zgnječenim u plastičnoj ambalaži, dok nam plastika uništava mora.„


FOTO/ Unnecessary Inventions, Facebook


FOTO/ Unnecessary Inventions, Facebook„Mislim da bi nekad i nekako zabunom nanio avokado ispod pazuha, da je u ovakvoj ambalaži“, dodaje se.