Houseplant

Omiljeni komičar lansirao vlastitu kanabis kompaniju na oduševljenje obožavatelja

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Glumac je naveliko poznat po ulogama u kojima portretira ˝napušene˝ likove. Kanadski glumac, komičar i producent Seth Rogen se udružio sa scenaristom Evanom Goldbergom i kompanijom Canopy Growth Corp, te uskoro lansira vlastitu kanabis kompaniju. Nazvana “Houseplant” kompanija će biti smještena u Torontu, doznajemo s LADbiblea.


Glumac je zahvalio prijateljima i suradnicima na podršci. “Radili smo na ovome vrlo tiho proteklih godina, a kada vidim da je sve sjelo na svoje mjesto, to je zaista kao ostvarenje sna. Ne možemo biti strastveniji prema kompaniji nego što već jesmo i posvećujemo se da sve napravimo kako treba. Vrlo nam je važno da se kanabis tretira s poštovanjem kojeg zaslužuje. Kakvo vrijeme!” stoji u njegovoj izjavi. 


Tvrtka je investirala novčana sredstva kojima će osigurati zgrade, stručnjake i infrastrukturu za uzgoj kanabisa. Predsjednik tvrtke “Canopy” koja ima 25% dionica u kompaniji “Houseplant”, Mark Zekulin izjavio je da su impresionirani tvrtkom. “Upoznajemo tim iz “Houseplanta” već neko vrijeme i nastavljamo biti impresionirani njihovim razumijevanjem konzumenata kanabisa, njihove posvećenosti detaljima i naporom koji ulažu prema viziji”, prenosi LADbible. 
Rogen je sretnu vijest objavio i na svom Twitter profilu: “Nakon pet godina napornog rada, zadovoljstvo mi je predstaviti vam moju kanabis kompaniju, Housplant. Hvala vam.” Njegovi su obožavatelji naprosto oduševljeni pa ne manjka pozitivnih komentara, a jedan je obožavatelj pitao: “Mogu li dobiti uzorak proizvoda? Obećajem da ću napisati značajnu i iskrenu kritiku.”