Kraljevska beba

Obožavatelji su uvjereni da znaju kako će Meghan i Harry nazvati bebu. Slažete li se s njima?

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikipedija

FOTO/Wikipedija

Kraljevski par je sve bliže terminu pozdravljanja novog člana obitelji, a čitav svijet s nestrpljenjem čeka spol i ime bebe.Meghan Markle i princ Harry ovih su dana vrlo popularni na kladionicama. Po običaju, obožavatelji se klade na termin rođenja kraljevske bebe, ali i na njezin spol koji još nije otkriven. Najaktualnija oklada se svakako vrti oko toga kakvo će beba nositi ime. 


Yahoo javlja da je u posljednje vrijeme najpopularnije mišljenje da će Meghan roditi djevojčicu kojoj će par nadjenuti ime Diana. Ime majke Harryja i Williama, već je dugo popularan izbor među obožavateljima. Od ostalih imena se spominju Charles, Elizabeth, Edward, William, Arthur, James, Victoria, Henry i Alexandra.


No, trenutno je najpopularnije ime upravo Diana, a slijedi Victoria jer se tako zvala pra-pra-pra baka princa Harryja. Princ Charles je nedavno novinarima kroz smijeh odgovorio na pitanje što on misli o budućem imenu. “Između nas, mislim da su na kraćoj listi imena poput Kylie i Shane. Ali, dame i gospodo, možda bude i Edna ili Les”, prenosi Yahoo. 


Kćer princa Williama, princeza Charlotte za srednja imena već ima Elizabeth i Diana. Na taj je način princ William već odao počast preminuloj majci, princezi Diani, što je u britanskim medijima odjeknulo kao blago kontroverzno. Stoga bi unatoč mišljenju obožavatelja, bilo vrlo neobično da Meghan i Harry kao prvo ime, za slučaj da se radi o djevojčici, odaberu upravo Diana.