Svemirsko spašavanje

Obožavatelji Avengersa oduševljeni jer je NASA “vratila” njihovog omiljenog junaka iz svemira

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Marvel je objavio najnoviji trailer za dugoočekivani nastavak Avengersa - Endgame.Trailer za novi nastavak Avengersa: Endgame podignuo je prašinu na društvenim mrežama. U prosincu smo pisali o najavi filma u kojoj Tony Stark putem oštećene Ironman maske šalje poruku zaručnici Pepper Potts.˝Draga gđice Potts, ako pronađeš ovu snimku, nemoj se osjećati loše jer je kraj dio putovanja.


Samo da znaš da je biti u svemiru s nula šanse za spašavanje zabavnije nego što zvuči. Ponestalo mi je hrane i vode prije četiri dana, a kisika će mi ponestati sutra ujutro, ozbiljno ti govorim. Kada zaspim, sanjat ću tebe. Uvijek tebe.˝


Obožavatelji su se zatim obratili i samoj NASA-i da im vrati Tonyja Starka na Zemlju. Iz Agencije su tada na Twitteru objavili poruku za Marvel. “Hej Marvel, čuli smo za Tonyja Starka. Ako komunikacija nije moguća, preporučujemo da zemaljski timovi iskoriste sve resurse da skeniraju nebo tražeći vašeg nestalog čovjeka.” 

Na poruku iz NASA-e odgovorio je i sam Ironman, odnosno glumac Robert Downey Jr., koji je zaključio da je odlično što mu NASA čuva leđa. Sudeći po najnovijem traileru za Avengerse, Tony Stark može biti zahvalan što mu NASA čuva leđa. Iz najave se može zaključiti da se Ironman uspješno vratio na Zemlju.I što će drugo obožavatelji, nego preplaviti službene profile NASA-e i zahvaliti svima što su pomogli u spašavanju njihovog omiljenog junaka?