Chia Pets

Obožavate slatkog Baby Yodu? Uskoro ćete ga moći “uzgojiti” u vlastitome domu

P. N.

FOTO/Screenshot

FOTO/Screenshot

Proizvod je predstavljen na sajmu igračaka u New Yorku.Otkako se pojavio u seriji Mandalorian, lik preslatkog Baby Yode zavladao je srcima ne samo onih istinskih ljubitelja Star Warsa, opsesija ovim slatkim bićem dopire mnogo dublje. U kratkom roku je ovaj lik postao toliko popularan da je zavladao internetom, a memeovi s njegovim likom se šalju i dan danas, unatoč tomu što je prva sezona serije završila. 


Dok se nestrpljivo iščekuje službeno lansiranje igračaka u prodaju, mnogobrojni kreativci iskoristili su već lik Baby Yode i predstavili zanimljive proizvode koje želimo odmah i sad. 


Ako volite ukrašavati dom i vrt biljkama, oduševit će vas Baby Yoda Chia Pets koju predstavlja NECA, kompanija za izradu raznih zabavnih proizvoda. U pitanju je posuda u obliku Baby Yode u njegovom letećem jaju, a kada posijete sjeme i počnete ga redovito zalijevati, vaš Baby Yoda će uskoro biti okružen malim zelenim carstvom. 
Proizvod je predstavljen na sajmu igračaka u New Yorku, no još uvijek nije poznato kada službeno stiže u prodaju. Samo dvije fotografije su izazvale ogromne reakcije i oduševljenje stoga vjerujemo da će tvrtka zasigurno ubrzati lansiranje proizvoda u službenu prodaju.