Predstavio ljepote Hrvatske

NOVITET U NASTAVI Bjelovarski maturant ‘odrepao’ zadaću i dobio – čistu peticu

P. N.

Izvor: Screenshot/YouTube

Izvor: Screenshot/YouTube

Prijatelji iz razreda su dobro reagirali, svi su snimali, sve kamere mobitela su bile uperene u mene i osjećaj je bio kao i na pozornici, kaže LukaSvoju ljubav prema rap glazbi i talent koji posjeduje, bjelovarski maturant Luka Prgić, odlučio je iskoristiti za rješavanje domaće zadaće.


Umjesto prikazivanja klasične PowerPoint prezentacije, Luka je svoju zadaću pred pločom – ‘odrepao’, prenosi Srednja.hr.


Riječ je o predmetu Turizam i marketing, zadatak je bio predstaviti neko turističko mjesto, destinaciju, državu, grad, ili jednostavno neki objekt/građevinu, i to tako da privučemo turiste da dođu i posjete to mjesto. Cilj je bio prezentirati to na najbolji mogući način, a smatram da je način na koji ja najbolje mogu obaviti taj zadatak da napišem pjesmu. Predložio sam to nastavnici, a ona je na to pristala, kaže Luka.
Zadatak je dobio u petak, a već u utorak je morao prezentirati.


– Ovo je vjerojatno bio jedini slučaj kada sam nešto za školu radio vikendom, kaže Luka.


Pjesma u kojoj je odlučio predstaviti Hrvatsku i sve njene ljepote koje privlače turiste do sljedećeg je sata bila gotova.


Prijatelji iz razreda su dobro reagirali, svi su snimali, sve kamere mobitela su bile uperene u mene i osjećaj je bio kao i na pozornici. Nasmijali su se na dio o Matiji jer je to kolega iz razreda koji je, pogađate, iz Zagreba došao kod nas u školu u 2. razredu, otkriva Luka.


Osim što je oduševio svoj razred, ravnodušna na njegovu kreativnost nije ostala ni Lukina nastavnica, koja je njegovu prezentaciju ocijenila – čistom peticom, piše Srednja.hr.


Lukinu izvedbu možete poslušati u nastavku: