Velikodušna majka

Nisu im trebali čepići za uši: Brinula da će njena beba plakati tijekom leta pa dirljivom gestom oduševila 200 putnika

P. N.

Izvor: Dave Corona/Facebook

Izvor: Dave Corona/FacebookDugi letovi nisu zabavni, osim možda, ako si možete priuštiti letenje prvim razredom. Putovanje se može učiniti beskrajno dugo, a ono što zasigurno može učiniti let još gorim je plač bebe tijekom cijelog putovanja.


Oprezna zbog neugodnosti koje njezino dijete može prouzročiti, jedna je mama pripremila 200 vrećica za svoje suputnike za let u trajanju desetak sati iz Seoula do San Francisca.


U vrećicama su se nalazili slatkiši i čepovi za uši, te napomena napisana u ime njezine bebe. Poruka glasi: “Zdravo, ja sam Junwoo i imam četiri mjeseca. Danas idem u SAD s mamom i bakom da vidim tetku. Malo sam nervozna i prestrašena jer je to moj prvi let u mom životu, što znači da ću možda plakati i stvarati buku. Pokušat ću biti što tiša, ali ništa ne mogu obećati. Zato je moja mama za vas pripremila vrećicu sa slatkišima i čepićima za uši. Molim vas da ih upotrijebite ako budem previše glasna. Uživajte u putovanju. Hvala.˝

Anonimna majka nije imala razloga za brigu jer je malena Junwoo bila mirna tijekom cijelog leta. No, njena gesta je oduševila putnike.


Dave Corona, koji je bio jedan od putnika u zrakoplovu, podijelio je fotografije vrećice na svom Facebook profilu te napisao: ˝Na letu trajanja deset sati od Seoula do San Francisca, majka je podijelila više od 200 vrećica sa slatkišima i čepićima za uši u slučaju da njena četveromjesečna beba bude plakala tijekom leta. Vrlo dirljiva gesta od majke, a dijete niti jednom čuli˝, prenosi LADbible.