Donald Trump fotošopira

Nije jasno zašto: Glava aktualnog američkog predsjednika “krasi” goli torzo Rockyja Balboe

P. N.

FOTO/Donald Trump, Twitter

FOTO/Donald Trump, Twitter

Aktualni američki predsjednik preko svog je službenog Twitter profila objavio zanimljivu fotku.Iz (za sada) nepoznatih razloga, aktualni američki predsjednik Donald Trump preko svog je službenog Twitter profila objavio zanimljivu fotku. Na fotki se vidi njegova glava koja je “fotošopirana” na tijelo ni manje ni više nego – Rockyja Balboe odnosno Sylvestera Stallonea. Goli torzo Rockyja Balboe sada krasi glava američkog predsjednika.


Kraj fotke ne piše nikakav opis, stoga još nije jasno zašto je to Trump objavio. 


Fotka koju je koristio originalno potječe s postera iz 1982. godine, koji je nastao za premijeru filma “Rocky III”. Originalna pozadina postera je zamijenjena pa tako na ovoj Trumpovoj stoji fotografija publike s njegovog skupa na Floridi. Skup se održao prošlog utorka, a Trump je tijekom govora tvrdio da “liberali žele preimenovati Dan zahvalnosti”.


INSIDER prenosi da bi Trumpova objava mogla biti “bockanje” za sve one koji su imali komentar na nenadani posjet predsjednika Kliničkom centru. Posjet je izazvao špekulacije o njegovu zdravlju, a iz Bijele su kuće poručili da je sve bio dio redovitih godišnjih medicinskih testiranja te da je predsjednik odličnog zdravlja. 
Drugi su komentirali da je prošli tjedan obilježena i 34. godišnjica od premijere filma “Rocky IV”, pa smatraju da je ovo bio Trumpov način za odavanje počasti, iako je promašio film.


FOTO/Twitter


FOTO/Twitter