Najromantičniji dan

Ne znate što pokloniti za Valentinovo? Donosimo vam neke od ideja s kojima nećete potrošiti puno novaca

P. N.

Foto Pixabay

Foto Pixabay

Piknik, wellness ili nešto treće? Donosimo vam ideje za savršeni poklon za ValentinovoUskoro je Valentinovo, a još uvijek ne znate što pokloniti svojem dragom ili dragoj? Ne morate brinuti, donosimo vam najbolje ideje za poklon koji će svakoga oduševiti, a da ne iziskuju mnogo novaca ili potrošenoga vremena.


Romantični piknik


Restorani su uglavnom rezervirani i krcati na samo Valentinovo. Stoga, zašto ne biste organizirali jedan lijepi piknik u prirodu ukoliko živite negdje gdje je topla klima? Otiđite na neku plažu ili livadu i uzmite najdraže jelo vas i vaše druge polovice. Mnogo mirnija i romantičnija varijanta od krcatih restorana. 


Probajte nešto novo


Prema nekim istraživanjima, nova iskustva pomažu osoba kod zbližavanja. Stoga, napravite nešto što niti jedan od vas nikada nije radio, bio to odlazak na sat kuhanja, skakanje s padobranom ili posjet muzeju. Nešto novo dodat će vašem ljubavnom životu jednu novu iskru i zanimljivost. 


Jednodnevni izlet
Umjesto skupocjenih poklona poput nakita, radije otiđite na jednodnevni izlet u neko romantično mjesto blizu vašega prebivališta. Bila to Italija, Slovenija ili Austrija, romantičnih gradova ima napretek. 


Mjesto na kojemu ste bili na prvome spoju


Rasplamsajte strast u vašoj vezi tako što ćete na Valentinovo posjetiti ono mjesto na koje ste išli na prvi spoj. Sigurno ćete se prisjetiti slatkih početaka i prvih leptirića u trbuhu. 


Njihova “najdraža stvar”


Razveselite svoju drugu polovicu nekom njihovom najdražom stvari, obrokom ili slično. Na primjer, kupite mu/joj najdraži kolač ili napravite njihov najdraži obrok. Ovakve sitnice zasigurno će ih razveseliti, a vi nećete potrošiti puno novaca. 


Wellness dan


Otiđite s partnerom u wellness kako biste se opustili od svakodnevnog stresa i kako bi jednostavno taj dan uživali u paru. Mali predah od obaveza i relaksacija s partnerom dobro će vam doći, a pogotovo na najromantičniji dan u godini.