Nerazdvojan par

Nasmijani dječak i njegov pas imaju genijalan kostim: Neke je nasmijao, a neke iznenadio

P. N.

FOTO/stoli_mini_frenchie

FOTO/stoli_mini_frenchie

Zbog njihove povezanosti, Tyler i Stoli su ove godine povodom Noći vještica dobili i jednake kostime.Dječak Tyler naprosto obožava svoje pse, ali kada su mu roditelji donijeli Stolija, on i dječak su postali nerazdvojan duo. Od trenutka kada se Stoli pridružio obitelji, dvojac je naprosto nerazdvojiv i svugdje idu zajedno, prenosi MSN.


“Toliko su bliski, njihova je ljubav totalno nerealna”, kaže dječakova majka, Nikki Lennarson.


Zbog njihove povezanosti, Tyler i Stoli su ove godine povodom Noći vještica dobili i jednake kostime. Lennarson je pokušavala pronaći idealne kostime kojima bi pokazala njihovu međusobnu bliskost i onda se dosjetila neobične ideje.
“Moja je rođakinja prošle godine Tyleru kupila kostim muhe. Kostim je zbilja fora i onda mi se odjednom upalila lampica pa sam se nasmijala. Odlična kombinacija – muhe vole izmet!”


Lennarson je zatim za Stolija naručila neobično simpatičan kostim izmeta, a kada je stigao – znala je da je pogodila.


Stoli i Tyler izgledaju preslatko u svojim usklađenim kostimima koji je, bar sudeći prema onoj poznatoj izreci o tome gdje muhe najviše idu – pravi pogodak.


FOTO/ stoli_mini_frenchie, Instagram


FOTO/ stoli_mini_frenchie, InstagramTyler je bio presretan, ali neki su ljudi bili malo zbunjeni i iznenađeni odabirom kostima. Lennarson kaže da Tyler svima objašnjava da će biti muha, a Stoli izmet. “Moram svima objašnjavati da je Stoli njegov pas i da su zalijepljeni jedno za drugo, baš kao muhe na izmet”, zaključuje dječakova majka. 


FOTO/ stoli_mini_frenchie, Instagram


FOTO/ stoli_mini_frenchie, Instagram