Ludlow

Najljepši boutique hotel: Uživajte u dozi luksuza i priuštite si mnogo više od odmora

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Ovdje možete uživati u dozi luksuza za dvjestotinjak dolara po noćenju i ugoditi si baš poput filmske dive.Prelistavajući Instagram, ali i editorijale koji promiču minimalističku estetiku – Ludlow je omiljeno mjesto za fotografiranje. Ipak ovaj boutique hotel jedno je od najpoželjnijih mjesta za odsjesti prema preporukama brojnih svjetskih putoholičara, a cijena po noćenju nije toliko paprena. Ovdje možete uživati u dozi luksuza za dvjestotinjak dolara po noćenju i ugoditi si baš poput filmske dive.


Hotel se nalazi u četvrti donje istočne strane Manhattana, s prekrasnim pogledom na nebodere i mostove New Yorka. Wifi, što je danas neophodnost – poput tekuće vode, dostupan je u svakoj sobi besplatno.


Drveni podovi, ručno rađene svilene prostirke i marokanske svjetiljke umjetnički obrađene u svim su sobama hotela The Ludlow. Svaki kutak hotela podsjeća na filmsku scenu, a ugođaj koji pruža, mnogo je više od odmora.
U ponudi je i mini bar s lokalnim proizvodima. Kupaonica obložena mramornim mozaicima, uključuje kadu idealnu za duge, vruće kupke, a tuševi i slavine su od mesinga. Sjećate se onih fancy slika iz bijele kupaonice s pogledom kakve ste bezbroj puta viđali na društvenim mrežama? To je upravo ta kupanica.Recepcija otvorena 24 sata dočekuje goste u hotelu Ludlow i uvodi ih u magiju kojom je zaogrnut ovaj mali kutak New Yorka. Gosti također mogu popiti piće u lobby baru i salonu ili koristiti 24-satni fitness centar. Parkiralište je dostupno u blizini.


The Lower East Side Tenement Museum udaljen je 450 metara od hotela, dok je New Museum udaljen 600 metara. Stanica 2. avenije udaljena je 161 metar od hotela, a nude jednostavan pristup cijelom Manhattanu i Brooklynu.