Lijepe želje

Najbogatiji čovjek u Kini preporučio: Seksajte se šest dana u tjednu po šest puta i neka traje dugo’

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Na poslu ističemo duh 996. U životu trebamo slijediti 669, kaže Jack MaNakon što je pozvao zaposlenike da budu pobornici pravila “996”, odnosno, da budu šest dana u tjednu od 9:00 do 21:00 na radnom mjestu, osnivač Alibabe Jack Ma sada je dao još jedan savjet za bolji život – slijedite pravilo “669”.


Pravilo 669 odnosi se na seksualni život, a Ma je pravilo objasnio – šest dana u tjednu, šest puta, a trajanje je ključ, prenosi Daily Mail.


Najbogatiji čovjek u Kini dao je savjet zaposlenicima tijekom grupnog Alibaba vjenčanja. “Na poslu ističemo duh 996. U životu trebamo slijediti 669, kazao je Ma.
54-godišnji Ma govorio je na masovnom vjenčanju njegove tvrtke koje se održava svake godine na ‘Ali Dayu’ 10. svibnja u sjedištu tvrtke u Hangzhouu.


Filozofiju rada “996” kritizirala je tehnološka industrija. Filozofija “669” također je stvorila buru na društvenim mrežama, a mnogi korisnici mreže su ju nazivaju nepristojnom.


“Tko bi na zemlji imao energije za 669 kod kuće nakon 996 tijekom rada?”, napisao je jedan čovjek na službenoj stranici Alibabe.


“Napraviti nepristojnu šalu u javnosti i notorno je promovirati – je li to odgovorno prema maloljetnicima?”, pitao je drugi korisnik.