Doll House

Na sat vožnje od Rijeke otvara se prvi etični bordel: Pola sata s našim ‘curama’ stoji 60 eura

Portal Novilist.hr

Foto Facebook Doll House Slovenia

Foto Facebook Doll House SloveniaIstarske poduzetnice u slovenskoj Sežani otvaraju dosad neviđen bordel na ovim prostorima. Priliku vide u lutkama za odrasle, koje služe za seksualne usluge. Otvaraju Javnu kuću “Doll House” u kojoj će plastične djevojke iznajmljivati klijentima, piše Istarski.


Uskoro će im se pridružiti i muška lutka, kako ni žene, ali ni gay populacija ne bi bili diskriminirani. Istraživanje je potvrdilo da klijenti itekako postoje.


“Dugo smo tražili pogodno mjesto za naše poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučili smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima a blizu je svima. Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom”, kaže Sandra Negro za Istarski.
U posao kreće s poslovnom partnericom Valentinom Markežić, a u početku će imati dvije “djevojke” po mjeri.


“To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela”, kaže Sandra Negro.


Jedna je kovrčava crnokosa a druga je plavuša s dugom kosom. Kupci će s lutkama moći učiniti sve što mogu sa ženom. No, iz higijenskih razloga morat će koristiti kondom i pažljivo rukovati ovom modernom ljubavnom opremom kako se ne bi ozlijedili.


Za one koji se brinu o higijeni, Sandra Negro kaže da se lutke nakon svake upotrebe dezinficiraju i čiste, i to posebnim sredstvima za čišćenje, koja su namijenjena upravo za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje.


Kuća ljubavi s lutkama, što je novost u Sloveniji, ne treba posebna odobrenja. Također, ne uzimaju se osobni podaci klijenata, jer tamo neće provesti noć. Lutke će se iznajmljivati ​​na pola sata za 60 eura, sat vremena njihovo će “društvo” koštati 80 eura, a dva sata 120 eura.


Kupci će moći gledati posebne TV programe, zabavljati se igračkama za odrasle i na kraju se tuširati. Za lutke ne postoji sud i kazneni zakon, nema trgovine bijelim robljem ili prisilni rad, niti postoji rizik od prijenosa bolesti, piše Istarski.


To će biti prvi pošteni etični bordel u Sloveniji, udaljen samo oko sat vremena vožnje od Rijeke ili Umaga, te nepuna dva sata od Pule.